Egied Victor


Egied is verantwoordelijk voor de boekhouding, opvolging van klanten in onze toonzaal, aankoop, magazijn en transport. 

Hij staat altijd klaar om u met raad en daad te helpen en is een echte netwerker. Hij is ook de voorzitter van BNI "De Goede Hoop". Mensen verbinden is het liefste wat hij doet. 

Egied is ook de strategisch denker en het economisch hart van V-MAT. Hij is altijd up to date met het nieuws, de marktevolutie, ...  en staat altijd open voor andermans ideeën. 

Leuk weetje, Egied is ook onze vrachtwagenchauffeur. Claxonneer maar eens als je hem ziet passeren met de vlam in de pijp!🔥

Ewoud Victor


Ewoud is de jongste van de twee gebroeders Victor. Samen met zijn broer en beste vriend Egied vormt hij een geoliede motor die op volle toeren draait. 

Zijn slogan: "Samen zijn we het beste team ter wereld!"

Ewoud is verantwoordelijk voor de verkoop, je vindt hem dus vaak terug op de baan of in de toonzaal met klanten om hen te begeleiden in hun keuze naar het geschikte kwalitatieve materiaal voor hun project.

Naast verkoop houdt hij zich ook bezig met IT, marketing en de keuze van het assortiment.

Net als zijn broer, een echte netwerker. Zo is hij sinds kort voorzitter van Ambassador Cortryck en kan je hem op talrijke netwerkevents tegen het lijf lopen.🙋🏼‍♂️

V-MAT, uw expert in bouwmaterialen en afwerking voor elk project


Bij V-MAT, een familiebedrijf geleid door de broers Egied en Ewoud, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw project. Ze zijn specialist in afwerkingsmaterialen voor de bouw, park- en tuinaanleg als voor de openbare ruimte.

 Als een ware one-stop-shop in de bouwsector, combineert V-MAT expertise met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige bouwmaterialen. 

Een belangrijk aspect van V-MAT's filosofie is het respect voor de vakman. Ze bieden bewust geen eigen plaatsingsdienst aan, waardoor ze een pure leverancier blijven en de professionaliteit van hun klanten ondersteunen.💪🏻

Uitgebreid productassortiment

 

V-MAT onderscheidt zich door hun uitgebreide assortiment dat varieert van essentiële bouwmaterialen zoals tegels, natuursteen, laminaat, en vinyl tot gespecialiseerde producten zoals waterdoorlatende klinkers. 

Dit maakt hen een one-stop leverancier, waar uw project van A tot Z wordt opgevolgd. 

Klantgerichte service en expertise


De kracht van V-MAT ligt in hun klantgerichte aanpak. Egied en Ewoud bieden persoonlijke service en staan bekend om hun deskundig advies en projectopvolging. 

Ze werken nauw samen met architecten en bieden technische ondersteuning die essentieel is voor het succes van elk bouwproject.


Digitale toegankelijkheid en snelle respons


In de digitale wereld van vandaag biedt V-MAT een geavanceerd online platform voor hun professionele klanten. 

Dit digitale systeem stelt klanten in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot documenten en informatie, met de belofte van snelle respons. Offertes worden binnen maximaal twee werkdagen verstrekt.

Continue beschikbaarheid en eigen leveringsdienst


V-MAT is uniek in hun continue beschikbaarheid. Met een 24/7 afhaalsas en buitenexpo, gecombineerd met hun eigen kraanwagen leveringsdienst, zorgt V-MAT ervoor dat klanten altijd en overal toegang hebben tot hun producten en diensten.

Respect voor de Bouwprofessional

 

Een belangrijk beleid van V-MAT is dat ze bewust geen eigen plaatsingsdienst aanbieden.

Dit onderstreept hun respect voor de vaardigheden en expertise van de professionele klant en zorgt ervoor dat ze als zuivere leverancier opereren.

Duurzaamheid en exclusieve merken


V-MAT staat ook bekend om hun toewijding aan duurzaamheid en biedt een scala aan eco-bewuste producten. Hun samenwerking met unieke en exclusieve merken getuigt van hun streven naar kwaliteit en originaliteit.

V-MAT gaat verder dan het zijn van een leverancier, ze zijn een betrouwbare partner in elk bouwproject. Met een focus op kwaliteit, innovatie en een persoonlijke aanpak, streeft V-MAT ernaar om elke klant een uitzonderlijke service te bieden.